Man ska ju inte klaga men..

.. När ska snöandet lugna sig??

Har varit lite borta från bloggen som jag varit från och till nu ett tag. Sen i onsdags har jag bott hos Adrian för att hans mamma behövde hundvakt. Så det fick vi agera. 

Sitter just nu på väg till stallet och trycker i mig en kexchoklad som förövrigt är väldigt svår att äta utan att man får halva i knäet haha! Jag ska rida alla hästarna idag så det är bara att tanka på med lite energi. 

Början nog med Pippin som ska få busa lite i snön, sen börjar lektionerna så då får vi se vad de resterande två får hitta på. Armani var först ute i skogen igår ett tag sen konditionsträning på banan i nyfallna snön, det tyckte han väldigt mycket om ;-) Thor fick nöja sig med bara vara ute i skogen. 

Nu är det helg och jag kan pusta ut för stunden iallafall, två redovisningar och två prov avklarade denna vecka med bra resultat så jag är nöjd! Men det är inte en långvarig utpustning tyvärr haha, det är så mycket så att jag inte ens har koll på allting. Men jag lär väl ta igenom mig det som jag gjort med allt annat. Vi fick även veta idag att det är 14 eller 17 nationella prov att se fram emot efter sportlovet. 

/Jennie 


1 kommentar