Det var ett tag sen

Armani från senaste dressyrtävlingen. 

Hej! 
Har inte fått till alla rutiner än med skolan och stallet och allt så det ekar tomt här. Hoppas på en förbättring sen när allt nytt lagt sig. Idag var det hopptävling för Thor. Allt kändes så jäkla bra i grund och halva omhoppningen om än första hindret i grund vart stillastående haha. Men sen så släpper han bara ner bakbenen mitt i en oxer och kraschar hela hindret, jag vart i obalans och trodde han haltade. Tog då en volt och fattade galopp men kändes inte konstig efter något steg. Fortsatte då rida klart de två sista hindrena. Sen haltade han ganska mycket men det gick över rätt fort. Jag såg en uppruggning på senan och han tänka att senan typ var av haha. Han ställde inte ens ned benet först. Men han är linimenterad och får vila benet helt inatt och imorgon ska han bara promeneras. Världens bästa Thor. 

AB nian var på tävlingen och vi kunde inte låta bli att gå dit att kolla. Med hem fick vi oss ett par prestige hoppskydd bak som man inte får tävla på, ett par Kentucky hoppskydd bak som man får tävla på och ett par back on track hoppskydd fram. Allt detta för endast 1300, alla hade halva priset. Så det var riktigt fyndigt!! Hoppskydden fram hade bara själv kostat runt 1000 ordinarie pris. 

Annars då, Armani har känts superfin nu senaste passen. Vi tränar på att verkligen få igenom förhållningar och att jag ser till att använda mig utav dom. Thor känns fin i dressyren också. Nästa vecka är det dressyrtävling för Armani igen LB:1 och LA:1 i skäret. 

----- 
Såg att någon frågade om vilken linje jag går. Jag går teknik på kungs, trivs superbra med lärare, ämnen och främst klass. Trodde det skulle vara mycket läskigare än vad det var haha. 


1 kommentar