Årssummering 2013

Nu när år 2013 är över tänkte jag att det passade med en årssummenring för att inse själv och visa er vad som hänt detta år. 
 
Har ingen ordning på saker utan jag tar det som de poppar upp i huvudet. 
 
Provridningar
Vi bestämde oss för att skaffa oss en ponnyhäst, många tankar kring det. Hittade ponnyn vi trodde skulle bli vår prinsessa som inte gick igenom besiktningen. Jag vart rätt down men vi fortsatte leta, hittade våran underbara prins Thor. Härliga minnen tillsammans med familjen och grymma Emmah. 
 
Ettårsjubileum med Thor- 
Sista augusti 2012 kom Thor till oss och sista augusti 2013 var det ett år som han vart i vår ägo. Vi har haft ett grymt år med honom där våde han och vi har utvecklats riktigt mycket. 
 
Årskurs 8- 
Jag har som de flesta vet börjat åttan, året alla säger är det tuffaste. Jag har inte upplevt det som så stressigt och jobbigt faktikst. Har en grym klass som jag har ångest att lämna sen. 
 
Malaysia och Thailand resa- 
Ca 260 dagar innan flyget skulle lyfta bokade vi en resa till Malaysia och Thailand där vi nu är. U N D E R B A R T. 
 
Avslutat förhållande-
Jag hade ett förhållande med Markus sen 2012 till i början av året som tog slut. Inte haft något förhållande sen dess, lever singellivet med hästarna ;-) 
 
Pippin-
Den underbara skapelsen Pippin har kommit till AK, jag har haft den turen att få rida och ta hand om honom. En sån underbara ponny och individ. Har haft lite otur med honom men vi båda är lika envisa så inte ska något ont ben stoppa oss ;-)
 
Vunnit vår första dressyrtävling och blivit utesluten från vår första hopptävling- 
Båda händelserna förvånade mig nå jävulskt. Trodde inte jag skulle vara nära på att vinna en dressyrtävling på länge. Trodde inte heller att vi skulle utesluta oss från en hopptävling, det visade sig däremot vara pga underlaget men det var jobbigt ändå och tog på både mig och Thor. 
 
"genombrott" på bloggen- 
haha kan man kalla det för det? Våran statistik har iallafall höjts väldigt mycket! Riktigt glad och förvånad. Sen är vi nästan alltid på blogg.se framsidan, hur kul som helst! Tack alla ni läsare. 
 
Balans i livet- 
Jag tycker jag har hittat en balans i mitt liv med hjälp av rosenroten haha. Får inte mina utbrott längre och blir inte lika depp som jag brukar kunna bli. 
 
Mariestadresa: 
Vi i familjen har bilat ner andra året i rad till våran morbror och hans sambo. Grymt skön resa när man verkligen kan vila upp sig, så underbart. Ullared är ju sickt som vanligt, börjar typ gråta. 
 
Det här är det större grejerna som hänt i mitt liv, sen finns de självklart mindre saker och även privata saker som inte kommer finnas med på listan nu eller sen haha. Men här har ni mitt senaste år i allmänt.  
 
/Jennie 
1 kommentar