Tävlingsredo

Hej! 

Vi började dagen på hertsön som ni vet (förundras över sättet ungdomar och barn rider på nu för tiden). Sen for vi in till stan för att fika med Ingela och Stefan. Fick då även träffa Adrian då han också var i stan. Sen for vi vidare mot stallet. 

Idag stod tömkörning på schemat. Thor vilade och pippin fick jobba på. Han var riktigt duktig, vi körde över sockerbitshinder också så det vart lite träning för både han och mig haha! 

Packade sen in allt i bilen men glömde självklart nummerlappen, får ta och leta reda på den imorgon bitti (less ifall jag inte hittar den). For hem och packade kläderna inför imorgon sen for vi ut och käkade på restaurang. 

Har duschat och ätit lite melon, ska nu börja lägga mig för imorgon ska vi upp vid halv sex. Vi har inte riktigt förstått ifall det är B ponnyer eller D ponnyer som startar först men det gör ju inte så stor skillnad. 

Vi får höras imorgon, ska försöka blogga lite på plats ifall min mobil vill fungera. Det går verkligen utför för den, sen har jag slut internet på det också. Men imorgon borde jag väl få nytt så något inlägg borde det komma ut. 

Godnatt! 

/Jennie 








0 kommentarer