mina vänner

charmigaste bilden på länge tror jag. 
 

Hej!
Jag överlevde dagen utan att börja gråta pga trötthet, var däremot nära flertal gånger haha. Red Merrie idag och han var riktigt fin, gick över några bommar och han travade på bra. Kom ner rätt bra i slutet och busade inte alls så mycket som han kan göra :P 
 
Red sen Thor barbacka, försökte hålla humöret men jag ville typ gråta av trötthet. Han var duktig och pigg, tränade framdelsvändningar, skänkelvikningar och öppnor. Fick till några riktigt fina skänkelvikningar där han gick kvar i formen och korsade bra med både bak och fram! 
 
Trodde det skulle bli en tidig kväll hem men icket, slangjäkeln hade fryst och kopplingar gick sönder och ja allt möjligt man kan tänka sig kan gå fel med en slang haha. Så några timmar extra lades till på vår stallvistelse idag. 
 
Har ägnat kvällen åt att fixa halloween naglar som jag ska klistra på på lördag, praktiskt och bra. Tar sån tid ifall jag ska göra gele eller akryl, helst på mig själv. 
 
Kollar nu luftslottet som sprängdes, ska förmodligen snart se en av filmerna vi köpte på arcus. De där om hästhantering och liknande. 
 
/Jennie 
 
0 kommentarer