Eva träning med Armani 28 mars

Här fotade Ida ingenting men det kommer en film senare. Det här är bilder från träningen med Emmah.
 
Till en början red vi på volt och tränade övergångar, trav, galopp, trav. Vi flyttade först ut rumpan i traven på volten för att få in under bakbenet för att sedan fatta galopp ur den lilla sidvärtsrörelsen. Han gjorde några superfina fattningar och det var bra att fortsätta att träna på övergångar från gårdagen. 
Efter vi ridit på volten ett tag gick vi ut på spåret, gjorde volter i varje hörn. På en av långsidorna gick vi ur volten och red öppna fram till mitten av långsidan, där gjorde vi en volt och gick ut i en sluta resten av långsidan. Eftersom att vi aldrig tränat slutor tidigare skötte han sig superbra, såklart inget wow men han gjorde det han skulle och var lyhörd under hela passet. I öppnorna kändes han superfin men dom har vi tränat ganska mycket på också. 
Jag är supernöjd med Armani den här träningshelgen. Han är så duktig och har en sån arbetsvilja! Nu ska han belönas med några dagar av bara pussar, promenader och mys. Veckorna framöver är det som sagt fokus lösgörande arbete, har kollat upp en massa olika varianter på serpentiner som man kan göra.
 
/Jennie 
0 kommentarer